Kínálatunk leggyorsabban az önálló flickr-oldalunkon tekinthető át, ahová termékeink fotóit tematikusan és folyamatosan töltjük fel:  => 26 termékmárka, 1000+ albumban, közel 55000 fotó!

Akusztikus szövetek

Hangtompító dekorációs szövetek

Hangtompító dekorációs szövetekA modern építészet, amely elsősorban, az üvegre, a betonra és az acélra, fókuszál, és a textilek egyre jobban a háttérben szorulnak, a szoba belső zaja egyre nagyobb problémát jelent.
A zaj és az emberi teljesítmény szorosan összefügg egymással. Ha a helyiség akusztikája nem helyes, a teljesítményünk csökken. A hangelnyelő- és csillapító anyagok, mint például a drapériák és függönyök, tudatos alkalmazása, döntő fontosságú a szoba zajszintjének alakulásában.
Az általunk kínált a Delius által fejlesztett textilek  akusztikus elnyelő hatása kiváló.  A hangelnyelést a DIN EN ISO 11654 szabvány, A-D osztály igazolja.

 

 

DELITHERM – Kollekció

Energiatakarékosság télen és nyáron

 

Energiatakarékosság télen és nyáron

A DELITHERM szövet egyedülálló: puha esésével és funkcionális fényességével dekoratív, strapabíró, 30 °C-on mosható, de ezeken felül segít az energiamegtakarításban. Köszönhetően a beszövött alumíniumszálnak, a DELITHERM távol tartja a kellemetlen napsugárzást nyáron, de ugyanúgy véd a téli hőveszteséggel szemben az ablakoknál

 

 

 

 

 

 

DELIBLACK – Kollekció

Dekoratív blackout-ok

Dekoratív blackout-okKínálatunkban a Blackout-ok széles választéka található, nagy uni színválaszték, különféle szövetstruktúrák valamint attraktív nyomtatott design megjelenéssel. A Blackout termékek a DELIBLACK márkanévre hallgatnak és fő jellemzőjük, a többrétegű, magas minőségű bevonat, amely 100%-ban átlátszatlan.
A legmagasabb igényekre fejlesztett  DELIBLACK termékek  kellemes tapintása és lágy esése kölcsönöz különlegességet a textileknek. Hosszú élettartamú és könnyen mosható termékek.Nemzetközi szállodaláncok használják a DELIBLACK szövetet, ahol a kifinomult design és a 100%-os blackout elengedhetetlen a vendégek kényelme érdekében.
Természetesen minden DELIBLACK termék megfelel a vonatkozó nemzetközi tűzveszélyességi szabványoknak.

 

DIMOUT- Kollekció

Tökéletes sötétítés

Tökéletes sötétítésAz általunk kínált DIMOUT textilek számos kreatív lehetőséget képviselnek. Akár nyomtatott, egyszínű, grafikus, web-optik vagy virágmintás. A kétoldalas design nyomás, a DIMOUT textileket kétszeresen vonzóvá teszi. Érezhetők a  dombornyomott csíkos vagy virágmintás effektek.

A szokásos 40%-os fényáteresztést  csökkenti le a  Dimout textil csupán 1%-ra. Más szavakkal: nappal elbűvölnek ezek a funkcionális szövetek egy kellemes diffúz fénnyel, este pedig szinte minden fénysugárt elnyelnek.

A színben hozzá illő hátoldali nyomtatás sötét színnel nem csak jól néz ki, hanem ezzel is erősíti a sötétítő hatást.

 

 

DELIGARD-Kollekció

Hatékony tisztaság a szállodaiparban és az idősgondozásban

Hatékony tisztaság a szállodaiparban és az idősgondozásbanPáratlan tisztaság és könnyű karbantarthatóság jellemzi a most bemutatkozó DELIGARD bútorszövetet. A szabadalmaztatott innovatív DELIGARD rendszer kifejezetten vendéglátás és a gondozási szektor részére került kifejlesztésre.

A szállodák és éttermek különleges hangulatú textileket igényelnek, melyek védenek a zajoktól, meleget és kényelmet biztosítanak. A DELIGARD bútorszövetek  egyedülálló tisztasági rendszerükkel védelmet biztosítanak a szennyeződésekkel szemben.

Ez vonatkozik az ápolási területre is: A Delius bútorszövetek a szabadalmaztatott DELIGARD tisztasági rendszer  segítségével különösen védettek a  baktériumok, szennyeződés és a nedvességgel szemben. Fenntartható Tisztaság nagy igénybevétel esetén. Gyönyörű design és elsőosztályú textilminőség biztosítja a széleskörű kombinációs lehetőségeket a bútor- és dekorációs szövetek között.

DELISTAR-Kollekció

Belső árnyékoló rendszerek

Belső árnyékoló rendszerekTartós, funkcionális és dekoratív – fókuszban a DELISTAR belső napvédő textilei, legyen az egy modern szálloda, funkcionális iroda vagy nagy igénybevételnek kitett árnyékolóberendezés az iskolákban és óvodákban.

Különösen az árnyékoló,  napvédő szövetek eredményezik a munkafeltételek javulását a munkahelyeken, vagy javítják a belső hőkomfortot és mindehhez még lángállóságuk is biztosított . A termékpaletta magában foglalja: egyedi római rolók, léc és panel függönyök.

Arra is van lehetőség hogy a római rolók és függönyök lágy esésű szövetekből készüljenek. A technológia könnyen kezelhető és rendkívül tartós. A különböző rögzítési lehetőség révén  fényvédőink minden esetben megfelelnek az adott  objektum követelményeinek.

 

Health & Care – Kollekció

Minőség és funkcionalitás

Minőség és funkcionalitásDekor és kárpit kollekcióink minősége tökéletesen illeszkedik az egészségügyi ellátás igényeihez. Lángálló, könnyen tisztítható, foltmentes és blackout funkciókat foglal magába.

A betegek, a lakók és a személyzet jólétét is pozitívan befolyásolja a barátságos légkör  és az egyszerűen és  gondosan kialakított színvilág, a kórházak, rehabilitációs kórházak vagy a nyugdíjas – és ápolási otthonok belső tereiben. A belső tér tervezése tehát nagy jelentőséggel bír. A színeikben egymáshoz illő szövetek kombinálásával a helység megfelelő hangulatáról könnyedén gondoskodhatunk.

 

 

80.000+ – Kollekció

Bútorszövetek nagy kopásállósággal

Bútorszövetek nagy kopásállósággalA közületek bútorszövetei  extrém igénybevételnek vannak kitéve – az irodai szék, egy fotel egy szállodai lobbyban vagy egy orvosi váróterem székei minden nap használatban vannak.

A különösen nagy forgalmú területekre, ahol a szöveteket is intenzív használat jellemzi, is van megoldás. A nagy kopásállóságú, akár 150.000 Martindale feletti kárpitokat hosszú ideig élvezhetjük bútorainkon.

Széles színválaszték, design és természetes megjelenés jellemzi közületi textileinket, ezért minden igény kielégítésére alkalmasak.

 

 

Tekintse meg személyesen kínálatunkat, kérjen ajánlatot!

Kínálatunk leggyorsabban az önálló flickr-oldalunkon tekinthető át, ahová termékeink fotóit tematikusan és folyamatosan töltjük fel:  => 26 termékmárka, 1000+ albumban, közel 55000 fotó!